Nieuwe eigenaren Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 is Kasteel Heemstede overgegaan in nieuwe handen. Chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (***), en ondernemer Frans den Boer nemen de scepter over van André van Doorn.

Het bestaande keukenteam zal in eerste instantie op afstand begeleid worden door Schuiling. Hij zal met het team de komende maanden gaan werken aan zijn eigen signatuur voor het restaurant, maar u bent uiteraard nu al van harte welkom om te proeven van een verfijnd vijf- of zeven gangenmenu.

Per 1 juli maakt ook Maître-Sommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes (***) naar Kasteel Heemstede. Koen van der Plas adviseert u graag welke wijn bij welk gerecht gedronken kan worden en met zijn komst zullen er nu ook een groot aantal bijzondere wijnen per glas besteld kunnen worden.

Genoeg redenen dus om alle nieuwe ontwikkelingen te komen beleven.

Wilt u op de hoogte blijven van Kasteel Heemstede? Schrijf u dan ook in voor onze nieuwsbrief.

homepage 3

Restaurant

Restaurant Kasteel Heemstede is gevestigd op de onderste verdieping van het in 2002 geheel restaureerde Kasteel Heemstede in Houten bij Utrecht. De oude gewelven, intieme ruimtes en de ontspannen sfeer maken het tot een gewilde plek.

private dining en vergaderen 3

Private dining en vergaderen

Restaurant Kasteel Heemstede heeft diverse stijlvolle ruimten voor private dining en vergaderingen, gelegen boven het restaurant op de eerste verdieping van het kasteel. De ruimten zijn voorzien van historische elementen, veel daglicht door de hoge ramen en snel internet.

Menu 1

Menu

De kaart bestaat uit een à la carte-deel,
een viergangen lunchmenu en een vijfgangen vegetarisch menu.
Paradepaardjes zijn het vijfgangenmenu Kasteel Heemstede en het Menu Dégustation van zeven gangen.

Recensies

-WPN0EBo

Bekroond met een MICHELIN ster

"Stijlvol restaurant in de gewelfde kelders van een 17de-eeuws kasteel dat wordt omringd door een slotgracht en tuinen. Loopbrug en terras aan het water. Eigentijdse keuken."

MICHELIN Gids

TA_150

Certificaat van uitmuntendheid

"TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan Restaurant Kasteel Heemstede vanwege het consistent ontvangen van geweldige beoordelingen van de gasten."

TripAdvisor

iens

Topper 2016

"Voel je prins of prinses in dit culinaire kasteel. Ooit gedineerd of gelunched in een kasteel? Dit is je kans! Kasteel Heemstede heeft een luxe ambiance waardoor je je heel speciaal voelt. "

Iens