SWEET SATURDAY

________

Zoals u weet gebruikt Chef Ollie graag bijzondere ingrediënten in zijn desserts.
Van popcorn tot olijven, niets is bij hem te gek!
Deze zoete creaties worden dan ook door velen van onze gasten al jaren zeer positief ontvangen.
Zelfs zó positief dat wij er een heuse dessert-middag voor in het leven hebben geroepen.
Tijdens deze lunch op zaterdag 19 april serveren wij:

Macadamia – Eend – Rode Biet
Rode Kropsla – Kumquat – Granaatappel
Yoghurt – Rabarber – Basilicum
Huacatay – Limoen – Dragon

Aardbei
Zuring – Miso – Yuzu

Popcorn
Pistache – Suikerspin – Witte Chocolade

Taggiasche Olijf
Olijfolie – Rode Wijnazijn – Gepofte Varkenshuid

Brioche
Truffel – Esdoornsiroop – Spek

Fourme d’Ambert
Peer – Schorseneer – Pecan

Koffie of Thee met Friandises:

Yoghurt – Dragon – Passievrucht
Kokos – Beurre Noisette – Citrus
Hazelnoot – Koffie – Zeezout
Bokkenpoot – Cranberry – Tonkaboon
Zwarte Knoflook – Chocolade – Pijnboompit

€110 per persoon

Kom u ook genieten van dit heerlijke dessert-menu?
Klik op de reserveringsmodule om uw reservering te maken.

[Hierbij kunnen we helaas geen rekening houden met allergieën of dieetwensen]

© Kasteel Heemstede - by Ollie Schuiling