SWEET SATURDAY
________
Zoals u weet gebruikt Chef Ollie graag bijzondere ingrediënten in zijn desserts.
Van popcorn tot olijven, niets is bij hem te gek!
Deze zoete creaties worden dan ook door velen van onze gasten al jaren zeer positief ontvangen.
Zelfs zó positief dat wij er een heuse dessert-middag voor in het leven hebben geroepen.
Tijdens deze lunch op zaterdag 19 april serveren wij:
Macadamia – Eend – Rode Biet
Rode Kropsla – Kumquat – Granaatappel
Yoghurt – Rabarber – Basilicum
Huacatay – Limoen – Dragon
Aardbei
Zuring – Miso – Yuzu
Popcorn
Pistache – Suikerspin – Witte Chocolade
Taggiasche Olijf
Olijfolie – Rode Wijnazijn – Gepofte Varkenshuid
Brioche
Truffel – Esdoornsiroop – Spek
Fourme d’Ambert
Peer – Schorseneer – Pecan
Koffie of Thee met Friandises:
Yoghurt – Dragon – Passievrucht
Kokos – Beurre Noisette – Citrus
Hazelnoot – Koffie – Zeezout
Bokkenpoot – Cranberry – Tonkaboon
Zwarte Knoflook – Chocolade – Pijnboompit
€110 per persoon
Kom u ook genieten van dit heerlijke dessert-menu?
Klik op de reserveringsmodule om uw reservering te maken.
[Hierbij kunnen we helaas geen rekening houden met allergieën of dieetwensen]